sábado, 26 de septiembre de 2009

PROGRAMA OCTUBRE CULTURAL FALLER AL MARITIM DE LA AGRUPACIÓ

Este és el programa de l’Octubre Cultural Marítim organizat per la Agrupació de Falles:
Divendres 25 de Setembre. A les 21:30 hores al Restaurant “Brisa” (entre l’Edifici del Rellotge i Cobert n º 2), Sopar de les Falleres Majors i Presidents.
A les 23:30 hores.
GRAN FESTA DE LA JOVENTUT FALLERA
A la Discoteca “Les Animas”.
Dissabte 26 de Setembre. A les 20 hores, Jornada de Pesca a la Platja de la Malva-rosa.
Diumenge 4 d’octubre. A les 10:30. Passaport Faller en catamaran.
Ofrena de Flors Marinera a la imatge de la Mare de Déu dels Desemparats que hi ha submergida en aigües del Reial Club Nàutic, amb la col·laboració dels submarinistes del Gised.
Dies 5,6,7 i 8 d’octubre. A les 22 hores, al Teatre “El Musical”
“FESTIVAL DE TEATRE A VALÈNCIA”
Dimecres 14 d’octubre. A les 19:30 hores a l’Ateneu Marítim. Conferència sobre Indumentària Valenciana, a càrrec de la prestigiosa indumentaristes Victoria Liceras.
Divendres 16 d’octubre. A les 19 hores. Al Casal de la Falla Isaac Peral-Mendez Nuñez. Concurs Infantil sobre “Coneixement del València”
Dissabte 17 d`octubre . A les 10 hores a l’Ateneu Marítim. Campionat ràpid d’Escacs.
Divendres 23 d’octubre. A les 19 hores al Casal de la Falla Alvaro Lopez-Sant Joan de Déu. Concurs Infantil sobre “Cultura Valenciana”.
Diumenge 25 d’octubre. A les 12 hores. Homenatge a la Real Senyera.
Des del Mercat del Cabanyal, sortida de la Processó Cívica, per Mediterraneo, Reina, JJ. Domine, Jose Aguirre a la Plaça Joan Antoni Benlliure (Drassanes Reials del Grau), on es celebrarà l’acte de l’Homenatge a la Real Senyera. La glossa de l’acte estarà a càrrec del Il·lustríssim Senyor Juan José Medina, Vicepresident 1r de la Diputació de València. I amb la participació de la Banda Societat Musical Unió de Pescadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario